A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Усть-Чорнянської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Новорічні та Різдвяні свята – не за горами

Дата: 04.12.2023 12:40
Кількість переглядів: 9

   

         Зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами.

       Щоб запобігти небезпеці,   дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів   на  території закладів освіти    в Усть-Чорнянській ТГ  проводився  інструктаж з пожежної безпеки  працівниками ДПРП та іх керівником  підполковником Негря І.В.

   Учасники мали можливість ознайомитися з правилами пожежної безпеки, причинами та наслідками вогняного лиха, технікою для гасіння та способами  подолання негод.

    Учні мали можливість ставити різні запитання щодо тематики заходу та отримували професійні відповіді від спеціалістів  гасіння пожеж.

    Враховуючи, що Різдвяно-новорічні свята – це час ялинкових гірлянд,  феєрверків, піротехнічних виробів,  свічок на ялинках та інших пожежнонебезпечних речовин  та предметів, для учасників навчальний захід став практичним джерелом корисної інфоромації,  власної безпеки та можлтивості комфортного та безпечного планування проведення свят.


« повернутися

Вхід для адміністратора